Ciorba cu legume si cus cus

de Angelina_Elena in Ciorbe, 11 Aug 2013 | 10411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 l apa
  • 3 bucati tacamuri de pui
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceasca cus cus
  • patrunjel proaspat
  • leustean proaspat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu legume si cus cus:

Am spalat, curatat si taiat marunt legumele.

Intr-o oala am pus uleiul la incins, am adaugat ceapa si am last-o sa se caleasca 3-4 minute.

Apoi am adaugat morcovii, cartofii si ardeiul.

Am acoperit cu un capac si am amestecat din cand in cand pana cand legumele sau calit unpic.

Apoi am adaugat tacamuri spalate in prealabil si le-am lasat sa se caleasca impreuna cu legumele.

Am adaugat apoi apa si am lasat sa fiarba la foc mic, pana cand legumele au fost aproape fierte.

Apoi am adaugat pasta de rosii, sare dupa gust, cus cus-ul, am mai lasat 5 minute, apoi oprim focul si adaugam leusteanul si patrunjelul tocate fin.

Servim cu smantana si ardei iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu legume si cus cus" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei de post